Diensten

U bent hier: :/Diensten
Diensten 2018-02-27T12:58:13+00:00

Gas

Een veilige gasinstallatie is van levensbelang. Het aanleggen en onderhouden van gasleidingen is echt een klus voor de specialisten. Gas is namelijk een zeer ontvlambaar product en de leidingen die door uw huis lopen moeten dus 100% betrouwbaar zijn.

Niet alleen de aansluitingen maar zeker ook de manier van het leggen van de leidingen door uw huis is erg belangrijk. Een CV ketel of het gaskooktoestel waar het gas voor nodig is vormt vaak het eindpunt van de gasleiding.

Water

De aanleg, uitbreiding en het onderhoud van installaties voor drinkwater en sanitair met de daarbij behorende afvoeren worden door ons bedrijf vakkundig verzorgd.

Sanitair

Voor advies op het gebied van sanitaire aanpassingen of vervangen van onderdelen van Uw toilet of badkamer. Sanitaire voorzieningen en technische installaties zijn elementen die precies op elkaar afgestemd moeten zijn, zodat het eindresultaat aan uw verwachtingen voldoet.

Verwarming

Verwarmingsinstallaties kunnen op diverse manieren worden uitgevoerd. Wat u ook kiest, wij integreren uw verwarmingssysteem probleemloos in uw interieur. Wij werken daarbij met de ketels van Vaillant, ketels van hoog rendement. Wij bespreken de mogelijkheden graag met u.

Onderhoud

Om uw installatie in topconditie te houden, het optimale rendement uit uw installatie te halen en maximaal te profiteren van de levensduur, is regelmatig onderhoud aan uw installatie van groot belang. AG Installatiebedrijf heeft alle kennis en middelen in huis om dit onderhoud aan uw installaties op een professionele wijze uit te voeren.

Airco

Ook op het gebied van klimaatbeheersing bent u bij AG Installatiebedrijf aan het juiste adres. Onze monteurs zorgen voor een nette en vakkundige installatie. Kortom u heeft er geen omkijken naar!